гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

ДІЛА знижує ціни і скорочує терміни виконання досліджень на COVID-19 в регіонах!

01.10.2021
Фото - ДІЛА знижує ціни і скорочує терміни виконання досліджень на COVID-19 в регіонах!

 

Ми оголошуємо про зниження цін та скорочення термінів виконання досліджень на COVID-19. Тепер пройти ПЛР-тест чи дослідження на антитіла у складі комплексів та Програм за зниженою ціною та швидко отримати результати можна всюди, де є ДІЛА.

ДІЛА робить вигідну пропозицію для жителів усієї країни. Постійне прагнення до вдосконалення, модернізація технічної бази, автоматизація та оптимізація всіх лабораторних процесів дозволили нам не лише домогтися найкращих термінів виконання ПЛР-тестів на ринку, а й значно знизити їх собівартість.

ДІЛА забезпечує доступність діагностики коронавірусу для кожного:

В мм. Біла Церква, Славутич, Житомир, Кропивницький, Гайсин, Хмельницький, Львів, Сарни, Вараш, Одеса, Дніпро та Кривий Ріг результат термінового ПЛР тепер можна отримати до 24 годин;

Подорожі за кордон стануть для вас ще приємнішими, адже хвилюватися за точність і достовірність результату в ДІЛА не прийдеться і проходження кордону не стане проблемою, тому що бланки результатів у ДІЛА захищені від підробок.

Також не забувайте, що вірус SARS-CoV-2 постійно змінюється, в результаті чого з'являються нові, більш заразні і небезпечні штами, в тому числі варіант «Дельта», який особливо швидко поширюється. ДІЛА пропонує унікальний ПЛР продукт з можливістю отримати відповідь про мутацію в разі позитивного результату – ПЛР-тест з виявленням мутацій Коронавірус (SARS-Cov-2), COVID-19, РНК RT-ПЛР-якісний, мутації . Визначення штаму SARS-CoV-2 впливатиме на розробку тактики лікування і супроводу як самого пацієнта, так і контактних осіб. До того ж ідентифікація варіанту коронавірусу допоможе в прогнозуванні можливих наслідків інфекції для здоров'я і життя пацієнта без додаткових тестувань та візитів до лабораторії.  

Проходьте дослідження в ДІЛА і заощаджуйте свій сімейний бюджет!

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому