гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Працюємо у Кривому Розі цілодобово

24.09.2021
Фото - Працюємо у Кривому Розі цілодобово


Відтепер скористатись послугами сучасної лабораторії у Кривому Розі можна цілодобово. Відділення по вулиці В. Великого, 15 працює у форматі 24/7.

ДІЛА цінує ваш час та ваш комфорт.  Ми розширили графік роботи у відділенні по вул. В. Великого, 15 , щоби кожен міг подбати про своє здоров’я і здоров'я своїх близьких у зручний для себе час. Ви можете пройти всі необхідні лабораторні обстеження одразу після візиту до лікаря або перед відвідуванням клініки, вже маючи на руках результати досліджень.  До того ж немає необхідності чекати ранку за поганого самопочуття або за появи перших підозр на небезпечну вірусну інфекцію. Наприклад, антиген-тест на COVID-19 ми виконуємо за 30 хвилин, що може допомогти за необхідності термінової госпіталізації.  Чим швидше ви пройдете обстеження, тим менше ризиків наражати на небезпеку своїх близьких і рідних. Цілодобовий графік роботи зручний і для тих, кому терміново треба зробити ПЛР тест: наприклад, тим, хто виїжджає за кордон або повертається пізно вночі для швидкого зняття з самоізоляції.

У відділенні ви можете цілодобово пройти всі необхідні лабораторні дослідження, включаючи загальноклінічні, гормональні, бактеріологічні, діагностику інфекцій, аутоімунних, онкологічних і алергічних захворювань, оцінку генетичної схильності і ризиків, а також дослідження на COVID-19.

ДІЛА – це:

  • Компетентність. У відділенні на вас цілодобово чекає досвідчений медичний персонал, який відповість на всі питання і проконсультує у виборі обраних досліджень.
  • Точність. Технологічні процеси в лабораторії стандартизовані і уніфіковані відповідно до міжнародних стандартів управління якістю − TQM (Total Quality Management).
  • Технологічність. Ми використовуємо тільки сучасне обладнання провідних світових виробників – Abbott,  Sysmex, Siemens та інших.
  • Контроль якості. ДІЛА акредитована відповідно до ДСТУ EN ISO 15189:2015 (EN ISO 15189:2012, IDT) та сертифікована відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001. Цей рівень ми постійно підтримуємо та удосконалюємо.
     

Ми робимо все, щоб кожному нашому клієнту було зручно піклуватися про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких. Перед тим, як пройти дослідження,  ознайомтеся із правилами підготовки та здачі біоматеріалу.

З повагою до Вашого здоров’я

 
 
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому