гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Любов проявляється у турботі! Даруємо безкоштовний доступ до Київстар ТБ для клієнтів ДІЛА!

20.03.2024
Фото - Любов проявляється у турботі! Даруємо безкоштовний доступ до Київстар ТБ для клієнтів ДІЛА!

 

Турбота про здоров'я складається з маленьких кроків.

Регулярна фізична активність сприяє збереженню сил і енергії, зміцнює імунну систему та покращує настрій. Правильне харчування, здоровий сон та відпочинок допомагають підтримувати оптимальний рівень енергії та витривалості. Регулярна медична діагностика дає можливість контролювати стан свого здоровʼя та уникнути серйозних захворювань.

Не менш важливою є турбота і про ментальний стан. Дозволяти собі розслаблятися та відпочивати, займатись улюбленими справами, спілкуватись з близькими людьми та приділяти час власним хобі. Це допомагає зберегти емоційну стійкість, покращує самопочуття і робить нас більш стійкими до стресу та негативних впливів навколишнього середовища. 

Одним з способів, який допоможе розслабитись та відволіктись від всього є перегляд цікавих та корисних фільмів та серіалів.

Березень – місяць турботи про здоровʼя! І з цієї нагоди Київстар ТБ спільно з Helsi та ДІЛА створили цикл відео пізнавального характеру з порадами від лікарів про те, як подбати про свій фізичний та ментальний стан під назвою «Будь Helsi». Серія відео розміщена на платформі для перегляду – Київстар ТБ. 

І спільно з Київстар ТБ ми даруємо безкоштовний доступ до платформи на 1 місяць для клієнтів ДІЛА за спеціальним промокодом. DILATV

Як скористатися пропозицією?

1. Завантажте додаток «Київстар ТБ» на ваш пристрій: Smart TV, смартфон, ТВ-приставку або перейдіть за посиланням tv.kyivstar.ua. 

2. Увійдіть у свій обліковий запис за допомогою номера телефону. 

3. Відкрийте розділ «Профіль» та оберіть «Ввести промокод».

4. Введіть промокод DILATV у відповідне поле та натисніть «Далі».

Ексклюзивний відеоконтент турботи про здоровʼя, фільми та серіали, улюблені телепередачі — саме те, що потрібно, щоб розслабитись та відпочити від буденних справ.

Насолоджуйтесь переглядом та подбайте про своє фізичне та ментальне здоровʼя з ДІЛА, Helsi та Київстар ТБ.

Важливо!

Участь в акції можуть брати абоненти всіх мобільних операторів.

Для абонентів «Домашнього Інтернету» та тарифів «Все разом» від Київстар промокод не діє.

Акційні промокоди не сумуються між собою.

Акція діє з 18.03.24 по 31.03.24 р.

Під «1 місяць Київстар ТБ у подарунок» йдеться про можливість отримати доступ до платформи Київстар ТБ на умовах пакету «Преміум HD» протягом 30 календарних днів. Пропозиція не поширюється на категорію «Покупка». Після закінчення 30-денного ознайомчого доступу від дати активації Учасник акції, що є абонентом Київстар, буде автоматично переведений на стандартні умови надання послуги «Київстар ТБ» за пакетом «Сімейний» з платою за послугу 150 грн/місяць, яка буде стягуватися з мобільного рахунку абонента Київстар. Вимкнути послугу можна зателефонувавши за номером 466 або у додатку «Мій Київстар» > Послуги > Київстар ТБ. Для Учасників акції - абонентів інших мобільних операторів послуга автоматично відключається, проте її можна буде самостійно підключити та оплачувати з банківського рахунку на загальних засадах відповідно до умов користування послугою «Київстар ТБ». Активація доступу можлива протягом строку проведення Акції. Відповідальність за надання послуги під час ознайомчого доступу несе надає: ТОВ «Плюс ТБ», код ЄДРПОУ 42642803, місцезнаходження 04080, Україна, м.Київ, вул.Кирилівська, 23

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому