гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Завітайте у нове відділення в Києві на вул. Є. Чавдар, 8

09.08.2021
Фото - Завітайте у нове відділення в Києві на вул. Є. Чавдар, 8

 

Чудова новина для жителів Дарницького району Києва: сучасна лабораторна діагностика світового рівня стала ближчою! Ми запрошуємо вас до нового відділення ДІЛА по вул. Є. Чавдар, 8

ДІЛА прагне завжди бути поруч та допомагає вам дбати про своє здоров’я у повній безпеці. Ми продовжуємо рухатися до своєї мети – зробити сучасну лабораторну діагностику ближчою та доступнішою і відкриваємо нове відділення в Києві за адресою: вул. Є. Чавдар, 8. У новому відділенні ви зможете пройти дослідження за всіма напрямами лабораторної діагностики поряд з домом чи по дорозі на роботу. У відділенні ви можете замовити лабораторні послуги, потрібні саме вам - як окремі дослідження, так і скринінгові комплекси, які допоможуть заощадити час та гроші*.

* Вартість скринінгових програм на регулярній основі на 15% нижче сумарної вартості окремих досліджень, що входять до їхнього складу.

Ми зробили все, щоби розташування було зручним та доступним для вас. Саме тому нове відділення відкривається в районі із розвиненою транспортною інфраструктурою. Поряд – торговельні та офісні центри, лікарні, школи, державні та комунальні установи. Зручна транспортна розв’язка дозволяє дістатись відділення з будь-якої точки Києва. Зовсім поруч станція метро «Осокорки» та автобусні зупинки.

Ви зможете скористатись послугами сучасної лабораторії за наступним графіком:

Графік роботи:
Пн-Пт.
7:00-17:00
Сб.
8:00-16:00
Нд.
вихідний
Графік взяття біоматеріалу:
Пн-Пт.
7:00-16:00
Сб.
8:00-12:00
Нд.
вихідний


Вже упродовж понад 20 років ДІЛА накопичує професійний досвід та безперервно впроваджує найкращі світові практики лабораторної діагностики. Нове відділення, як і всі інші, працює за міжнародними стандартами ISO 15189:2015 та ISO 9001, яких дотримуються у всьому світі. Лабораторні процеси організовані відповідно до міжнародних стандартів управління якістю − TQM (Total Quality Management). Ми використовуємо сучасне лабораторне обладнання та реагенти від світових лідерів у галузі, тому ви можете бути впевненими в точності та достовірності результатів. 

ДІЛА задає стандарти якості і сприяє розвитку культури лабораторної діагностики в Україні заради здоров'я кожної людини. ДІЛА сьогодні – це провідні медичні фахівці, досвідчений персонал та сучасна науково-виробнича база з багаторівневою системою контролю якості. Всі наші співробітники – кваліфіковані спеціалісти, які майстерно проведуть необхідні маніпуляції, проконсультують та допоможуть у виборі дослідження.

Особливу увагу ми приділили безпеці. У зв’язку з епідемією коронавірусної інфекції, ми вжили посилених санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів у кожному відділенні. Це виключає передачу вірусу від людини до людини та через поверхні. У кожному відділенні ДІЛА забезпечено абсолютно безпечний простір як для клієнтів, так і для персоналу, тому ви можете піклуватися про своє здоров’я у повній безпеці.

Лабораторна діагностика в ДІЛА – запорука точних результатів та абсолютної безпеки. У своїй щоденній роботі ми поєднуємо сучасні технологічні можливості, новітнє бачення лабораторної діагностики, а також власний багаторічний досвід, що допомагає досягати високих результатів.

Подробиці дізнавайтеся за телефонами інформаційно-сервісної служби:

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому