гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Починаємо тиждень з хороших новин!

13.09.2021
Фото - Починаємо тиждень з хороших новин!

 

ДІЛА скоро поповниться не одним, а одразу 4 відділеннями в Дніпрі, Києві, Чернігові та Чернівцях.

Ми прагнемо бути поруч в потрібний момент і саме тому збільшуємо кількість наших відділень і вибираємо найбільш вдалі локації. Кожне нове відділення - це бажання зробити лабораторну діагностику європейського рівня ще ближчою і ще доступнішою. Нашими пріоритетами, як уже більше 20 років, є якість, точність і достовірність.

ДІЛА прагне, щоб наші клієнти мали можливість пройти всі необхідні обстеження швидко, комфортно і безпечно. І гарантує високі стандарти обслуговування, доступні ціни та максимально стислі терміни виконання замовлень.

Кожне нове відділення розташоване таким чином, щоб до нього можна було дістатися з будь-якої частини вашого міста:

  • Дніпро - вул. Панікахи, 61д;
  • Чернівці - вул. Небесної Сотні, 12;
  • Київ - вул. Велика Васильківська, 130;
  • Чернігів: вул. Івана Мазепи, 6
     

У відділеннях з першого дня роботи ви можете пройти всі необхідні лабораторні дослідження, включаючи загальноклінічні, гормональні та бактеріологічні, діагностику інфекцій, аутоімунних, онкологічних і алергічних захворювань, оцінку генетичної схильності і ризиків, а також дослідження на COVID-19.

Не забувайте, що будь-яку хворобу легше попередити, ніж лікувати, тому профілактика - важливий крок до збереження здоров'я. Нові відділення стануть ще одним місцем поруч з вами, де можна отримати лабораторну діагностику європейського рівня по дорозі додому або на роботу, вчасно помітити початок розвитку хвороби і запобігти серйозним ускладненням.

У своїй роботі ми орієнтуємося на світові стандарти, завжди тримаємо руку на пульсі сучасних технологічних досягнень. Кожне відділення ДІЛА працює згідно з міжнародними стандартами ISO 15189: 2015 і ISO 9001, яких дотримуються в усьому світі. Всі лабораторні процеси організовані відповідно до міжнародних стандартів управління якістю - TQM (Total Quality Management). Використання сучасного лабораторного обладнання та реагентів від світових лідерів - запорука вашої впевненості в точності і достовірності результатів.

У зв'язку з пандемією коронавирусной інфекції, ми посилили щоденні санітарно-гігієнічні заходи і вжили додаткових протиепідемічних заходів в кожному відділенні. Це дозволяє виключити передачу вірусу через поверхні і від людини до людини. У кожному відділенні ДІЛА створено максимально безпечний простір для клієнтів і персоналу, щоб ви змогли піклуватися про своє здоров'я в повному комфорті.

Подробиці дізнавайтеся за телефонами інформаційно-сервісної служби:

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому