гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Відкриття нового відділення у Києві на вул. Архітектора Вербицького, 11

09.01.2022
Фото - Відкриття нового відділення у Києві на вул. Архітектора Вербицького, 11

 

Поки всі святкують, ми продовжуємо робити лабораторну діагностику ближче та доступніше. Для мешканців Дарницького району столиці ДІЛА підготувала особливий новорічний подарунок – відкриття нового відділення на вул. Архітектора Вербицького, 11. Вже з 10 січня ви зможете перевірити своє здоров'я у повній безпеці.

Новий рік – час нових планів та нових можливостей. Щоб ви не витрачали час на дорогу до лабораторії, ми поповнили список відділень ще одним пунктом. Тепер ви можете пройти всі необхідні лабораторні дослідження дорогою додому або на роботу. А зекономлений час – приділити собі та своїм близьким.

Адреса вул. Архітектора Вербицького, 11 було обрано не випадково. Ми завжди ретельно підбираємо локації для своїх відділень, щоби до них можна було легко дістатися з будь-якої точки міста. У кроковій доступності – житлові комплекси та фінансові установи, школи та дитячі садки, торгові та офісні центри, приватні клініки та державні лікарні. Зовсім поряд розташована станція метро «Вирлиця», трамвайні та автобусні зупинки.

Ми робимо лабораторну діагностику ближче та доступніше. Запрошуємо скористатися всіма сучасними можливостями та перевагами ДІЛА:

  • зручне розташування;
  • сучасне науково-лабораторне обладнання;
  • обслуговування світового рівня;
  • безкомпромісні точність та достовірність результатів.
     

Ми не просто дотримуємось протоколів, а задаємо тренди лабораторної діагностики в Україні. З першого дня роботи нового відділення ДІЛА дотримується найвищих стандартів. Також у новому відділенні створено безпечний простір для вас та ваших близьких. Ми вжили всіх протиепідемічних заходів відповідно до останніх вимог ВООЗ та високих внутрішніх стандартів якості ДІЛА.

Нове відділення працюватиме за наступним графіком:

Графік роботи та взяття біоматеріалу, в т.ч. на COVID-19
Пн-Пт.
7:00-17:00
Сб.
8:00-16:00
Нд.
вихідний


Подробиці дізнавайтесь за телефонами інформаційно-сервісної служби:

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому