гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Запрошуємо до нового відділення у Києві!

30.01.2022
Фото - Запрошуємо до нового відділення у Києві!

 

ДІЛА стає ще ближче та доступніше заради кожного свого клієнта. І ми раді вітати вас 31 січня у новому відділенні у Києві за адресою: вул. Симиренка, 2/19. Ви зможете пройти якісну лабораторну діагностику європейського рівня поряд з будинком або дорогою на роботу.

Чудова новина для мешканців Святошинського району столиці, а саме – Південної Борщагівки! В умовах пандемії та зростаючої захворюваності зручне розташування не тільки заощаджує ваш час, а й забезпечує безпеку Щоб ви не витрачали свій час на пошуки найближчої лабораторії, ми відкрили ще одне сучасне відділення, в якому ви можете пройти всі необхідні дослідження та отримати точні та достовірні результати за короткий термін.

Скористатися нашими послугами можна за наступним графіком:

Графік роботи та взяття біоматеріалу, в т.ч. на COVID-19
Пн-Пт.
7:00-17:00
Сб.
8:00-16:00
Нд.
вихідний


Відділення розташоване в районі з розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. У кроковій доступності – торгові та офісні центри, зупинки громадського транспорту, школи та дитячі садки, спортивні клуби, медичні заклади. ДІЛА пропонує вам:

  • Безпеку. Ми дотримуємося всіх протиепідемічних вимог ВООЗ і робимо все, щоб виключити передачу вірусу від людини до людини та через поверхні.
  • Точність та достовірність результатів. Ми використовуємо обладнання та реагенти від провідних світових виробників.
  • Швидкі терміни виконання досліджень. Ми оптимізували роботу лабораторії таким чином, щоб ви завжди вчасно отримали результат.
  • Компетентність. Усі співробітники ДІЛА мають профільну освіту та досвід роботи. Вони не тільки швидко та комфортно виконають усі необхідні маніпуляції, але й допоможуть підібрати оптимальні за складом пакети досліджень.
     

З першого дня роботи відділення ви зможете в одному місці пройти весь пакет обстежень для перевірки здоров'я дорослих та дітей.

Подробиці дізнавайтесь за телефонами інформаційно-сервісної служби:

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому