гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Незабаром відкриття нового відділення у Святошинському районі Києва!

17.01.2022
Фото - Незабаром відкриття нового відділення у Святошинському районі Києва!

 

ДІЛА продовжує розширюватись для вашого здоров'я. Вже зовсім скоро ви зможете пройти якісну лабораторну діагностику у Києві на вул. Симиренка, 2/19.

Починаємо новий рік з гарним настроєм та величезним бажанням працювати для вас. Щоб завжди бути поряд, ми відкриваємо нове відділення у Святошинському районі. Тепер вам не доведеться витрачати час, щоб дістатися лабораторії – всі необхідні обстеження можна буде пройти дорогою додому або на роботу.

Щоразу, відкриваючи нове відділення, ми ретельно підбираємо локацію. Враховується все – зручність під'їзду, наявність місць для паркування, зручна транспортна розв'язка. Адресу на вул. Симиренка, 2/19 ми вибрали невипадково:

  • поряд – зупинки громадського транспорту, тому ви можете легко дістатися відділення з будь-якої точки столиці;
  • у кроковій доступності розташовані торгові та офісні центри, школи та дитячі садки, спортивні клуби, державні лікарні та приватні клініки;
  • зручні під'їзні шляхи до будівлі, де розташоване відділення.
     

Запрошуємо вас відвідати нове відділення та самостійно переконатися у винятковій якості обслуговування, сервісі європейського рівня, оптимальній ціновій політиці, швидких термінах виконання досліджень, безкомпромісній точності та достовірності результатів. Як і раніше, у цей непростий час ми суворо дотримуємося актуальних протиепідемічних рекомендацій ВООЗ, щоб створити для вас та ваших рідних максимально безпечний простір.

З першого дня роботи відділення буде доступний повний спектр лабораторних досліджень.

Подробиці дізнавайтесь за телефонами інформаційно-сервісної служби:

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому