Діагностичний напрямок
Діагностика харчової алергії
Загальна характеристика
Панель "Харчова-1" комплексне дослідження, яке дозволяє виявити сенсибілізацію по рівню специфічних IgЕ до найважливіших харчових алергенів. Коров'яче молоко, яєчний білок, яєчний жовток, тріска, краб, лосось, креветка, курятина, яловичина, свинина, кролик мають високий алергезуючий потенціал. Прояви алергії можуть бути з боку травної системи (хейліт, гастрит, коліт, гастроенерит), шкіри (атопічний дерматит, крапивниця, отек Квінке), дихальной системи (алергічний риніт, астма).
Показання для призначення
Для діагностики алергічних захворювань, пов'язаних з сенсибілізацією до харчових алергенів. Для виявлення сенсибілізації до 11 найбільш поширених харчових алергенів.
Маркер
Маркер сенсибілізації до харчових алергенів
Клінічна значущість
Склад показників:
Специфічні IgE, молоко коров`яче (f2)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, яєчний білок (f1)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, яєчний жовток (f75)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, м`ясо курки (f83)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, яловичина (f27)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, свинина (f26)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, м`ясо кролика (f213)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Правила підготовки пацієнта
венозна кров