гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Алергопанель "Харчова: м'ясо та молочні продукти"

Повернутися

Діагностичний напрямок

Діагностика харчової алергії

Загальна характеристика

Панель "Харчова-1" комплексне дослідження, яке дозволяє виявити сенсибілізацію по рівню специфічних IgЕ до найважливіших харчових алергенів. Коров'яче молоко, яєчний білок, яєчний жовток, тріска, краб, лосось, креветка, курятина, яловичина, свинина, кролик мають високий алергезуючий потенціал. Прояви алергії можуть бути з боку травної системи (хейліт, гастрит, коліт, гастроенерит), шкіри (атопічний дерматит, крапивниця, отек Квінке), дихальной системи (алергічний риніт, астма).

Показання для призначення

Для діагностики алергічних захворювань, пов'язаних з сенсибілізацією до харчових алергенів. Для виявлення сенсибілізації до 11 найбільш поширених харчових алергенів.

Маркер

Маркер сенсибілізації до харчових алергенів

Клінічна значущість

Визначення наявності і ступеня сенсибілізації до харчових алергенів

Склад показників:

Специфічні IgE, молоко коров`яче (f2)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Специфічні IgE, яєчний білок (f1)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Специфічні IgE, яєчний жовток (f75)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Специфічні IgE, м`ясо курки (f83)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Специфічні IgE, яловичина (f27)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Специфічні IgE, свинина (f26)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Специфічні IgE, м`ясо кролика (f213)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Правила підготовки пацієнта

венозна кров

Умови підготовки (якщо інше не визначено лікарем):За 4 години Витримати голодування, виключити жирну їжу. Можна пити воду.
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому