гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Відкриття нового відділення медичної лабораторії ДІЛА у Києві

19.02.2018
Фото - Відкриття нового відділення медичної лабораторії ДІЛА у Києві
 
В лютому в Києві відкрилося нове відділення медичної лабораторії ДІЛА, в якому усі робочі процеси організовані відповідно до вимог національних та міжнародних стандартів і покликані максимально ефективно задовільнити потреби клієнтів у якісній лабораторній діагностиці.
 
Відділення, урочисте відкриття якого відбулося 19 лютого за адресою Голосіївський проспект, 15, має зручне розташування поруч з м. Деміївська, оснащене сучасним устаткуванням і комунікаційними засобами, а високий рівень обслуговування зможуть відчути всі категорії клієнтів. У новому відділенні до уваги відвідувачів представлені:
  • велика зона очікування, яка дозволить почувати себе комфортно;
  • організація процесів реєстрації та проведення маніпуляції таким чином, щоб уникнути створення черг;
  • робота у зручний час, завдяки чому пройти обстеження зможе кожен, не змінюючи свій робочий графік;
  • широкий спектр актуальних та унікальних для України лабораторних досліджень;
  • отримання результату дослідження у будь-якій зручній формі, в тому числі в Особистому кабінеті на інтернет-порталі або навіть без реєстрації по коду замовлення;
  • дозамовлення необхідних досліджень без повторного взяття біоматеріалу;
  • обслуговування найменших пацієнтів в умовах максимального психологічного комфорту;
  • безпека при проведенні процедури і конфіденційність інформації.
Компанія ДІЛА, експерт у сфері лабораторної діагностики та впровадженні інновацій, першою серед лабораторій України запровадила систему менеджменту якістю, що відповідає міжнародним стандартам ISO 9001 та ISO 15189 та першою успішно пройшла акредитацію за національним стандартом ДСТУ EN ISO 15189:2015 (EN ISO 15189:2012) «Медичні лабораторії - вимоги до якості та компетентності». Регулярно бере участь у міжнародних системах оцінки якості EQAS і RIQAS (Великобританія і США) і щодня здійснює внутрішньолабораторний моніторинг виробничих процесів.
 
Сподіваємося, що відвідувачі нового відділення зможуть сповна оцінити розроблені нашими фахівцями оптимальні рішення для збереження здоров’я та профілактики, комфортну обстановку, досвідченість та професіоналізм медичного персоналу. Пріоритети нашої роботи - це сервіс європейського рівня, згуртована команда професіоналів, якісні лабораторні послуги та задоволені клієнти.
 
Відділення працює для вас з понеділка по п'ятницю з 7 до 19 години, у суботу – з 8 до 14. Всю необхідну інформацію стосовно лабораторної діагностики можна отримати за телефоном єдиної інформаційної служби 0 800 606 777.
 
 
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому