гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Додатковий захист офіційних бланків ДІЛА від підробок

19.07.2021
Фото - Додатковий захист офіційних бланків ДІЛА від підробок

ДІЛА продовжує викривати випадки підробки результатів тестів на коронавірус, тому нагадаємо, що на офіційних бланках є додатковий захист: унікальний QR-код, що відповідає міжнародним стандартам якості та гарантує спокій для наших клієнтів.

Тож як перевірити оригінальність бланку?

Кожен QR-код містить посилання, яке веде на офіційній сайт ДІЛА та сторінку з результатами, де міститься наступна інформація, яка відображується в тому ж вигляді і послідовності, як і на бланку, який Ви тримаєте в руках:

  • прізвище та ім'я пацієнта, дата його народження
  • результат дослідження
  • точна дата та час проходження дослідження (взяття біоматеріалу)
  • повна назва дослідження та метод його проведення
     

Якщо при скануванні QR-коду Ви бачите цю інформацію в довільному порядку, а адреса сайту не співпадає з офіційним сайтом ДІЛА - це підробка.

ДІЛА не співпрацює з приватними особами та неофіційними організаціями, які продають медичні довідки. Більш того, ми рекомендуємо усім користуватись послугами лише сертифікованих лабораторій, адже для людини, яка використовує підроблену довідку, передбачена адміністративна відповідальність - від штрафу у розмірі 850 гривень до двох років позбавлення волі!

Діяльність ДІЛА відповідає міжнародним стандартам якості. Лабораторія має атестат акредитації ISO 15189 на весь комплекс досліджень, включаючи дослідження по COVID-19. Всі дослідження в ДІЛА виконуються на новітньому обладнанні, а результати тестів визнаються не лише в Україні, а й за її межами.

Пам'ятайте, що коронавірусна інфекція часто протікає безсимптомно, тому лабораторна діагностика необхідна для своєчасного виявлення хворих та профілактики нових спалахів. Користуючись послугами сумнівних осіб чи організацій, ви наражаєте на небезпеку не лише себе, а й своїх близьких!

Пройти ПЛР-дослідження можна у відділеннях ДІЛА або скористатись послугою «Виклик медсестри додому» !

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому