гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

ДІЛА стала партнером Одеського міжнародного кінофестивалю

18.08.2021
Фото - ДІЛА стала партнером Одеського міжнародного кінофестивалю

 

Традиційно у серпні відбувається один із найбільших глядацьких кінофестивалів у Східній Європі — Одеський міжнародний кінофестиваль, який щорічно проходить у кінематографічній столиці України — місті Одеса. Це ексклюзивні прем’єри фільмів, майстер-класи від провідних українських та світових кінопрофесіоналів, яскраві навколофестивальні події та унікальна фестивальна атмосфера.

Цього року медична лабораторія ДІЛА виступила в якості партнера, аби зробити захід безпечним для відвідування гостей. У рамках співпраці ДІЛА провела тестування гостей та відвідувачів на виявлення вірусу SARS-CoV-2 напередодні першого дня кінофестивалю, який триватиме 9 днів. Тестування гостей передбачено і протягом усього періоду проведення заходу.

«Одеський міжнародний кінофестиваль — це не просто головний фестиваль національного кіно для нашої країни, а це ще й масштабний культурно-освітній захід з ім’ям, яке міцно закріпилося на світовій кіномапі. Тож ми раді бути причетними до реалізації такого грандіозного заходу та стояти на варті здоров’я гостей та відвідувачів кінофестивалю», — коментує партнерство Олексій Бабич, генеральний директор медичної лабораторії ДІЛА.

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому