гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Генеральний директор ДІЛА виступив на щорічній медичній конференції

03.06.2021
Фото - Генеральний директор ДІЛА виступив на щорічній медичній конференції

19 травня 2021 року в Києві пройшла конференція «Жити сьогодні. Бізнес в нових реаліях Двадцять Першого», в рамках якої ДІЛА виступила медичним партнером.

Вперше подія об'єднала учасників абсолютно різних сфер ринку – FMCG, Non Food, Health care, де кожна з компаній ділилася своєю експертизою та досвідом виживання в нових умовах, пов'язаних з COVID-19.

Однією з головних тем стала дискусія учасників «Бізнес у нових реаліях», в рамках якої генеральний директор ДІЛА Олексій Бабич розповів про досвід ДІЛА: життя в рік пандемії, з чим компанії довелося зіткнутися, які зміни довелося оперативно впроваджувати в процесах та сервісах, як вирішувалися питання збереження робочих місць, безпеки співробітників та клієнтів.

Олексій Бабич відзначив, що початок пандемії спровокував падіння на усіх ринках, у тому числі і на медичному, брали верх повна невизначеність, панічний страх, відсутність будь-якої інформації про нову інфекції COVID-19 і методи її діагностики. Все це ускладнювалося тотальним дефіцитом реагентів та витратних матеріалів, а також браком виробничих площ. Безумовно, досвід ДІЛА, серйозна експертиза і налагоджені зв'язки з провідними постачальниками реагентики і обладнання дали можливість швидше за інших запустити ПЛР діагностику, важливу для відстеження епідеміологічних зв'язків і швидкого виявлення інфікованих.

«Зараз у планах компанії розвиток мережі діагностичних центрів (відділень), щоб бути ще більш доступними для своєчасної діагностики стану здоров'я. Плануємо відкриття у великих містах України. Наша стратегія – бути не найбільшою компанією, а кращою. Кращою в якості та операційній ефективності на ринку», – підсумував Олексій Бабич, генеральний директор медичної лабораторії ДІЛА.

Під час конференції медична лабораторія ДІЛА розгорнула мобільну лабораторію. Всі бажаючі могли пройти тестування на сумарні нейтралізуючі антитіла IgM/IgG для визначення імунної відповіді, щоб дізнатися чи зустрічався організм вже з коронавірусом раніше. Тестування проходило з дотриманням усіх протиепідемічних заходів та регламенту згідно з Наказом МОЗ України №722.

За один робочий день ДІЛА протестувала 71 учасника конференції. Результати показали, що з усіх протестованих 60% вже має імунну відповідь, тобто людина зустрічалася з вірусом SARS-CoV-2. У 35% людей, які пройшли тестування, не були виявлені антитіла, ще у 5% – сумнівний результат, тобто, можливо, людина перенесла COVID-19, але антитіла не встигли виробитися або, наприклад, після вакцинації антитіла ще не виробилися в достатній кількості.

Варто зазначити, що такі цифри досить показові, незважаючи на нерелевантність вибірки. Вони дають підставу припускати при масштабуванні на всю країну, що поступово імунітет до COVID-19 набуває все більша кількість людей.

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому