гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

ДІЛА виступить партнером світового контеста Double Triple Summer Fest

13.08.2021
Фото - ДІЛА виступить партнером світового контеста Double Triple Summer Fest

 

13-15 серпня пройдуть унікальні змагання зі скейтбордингу та велосипедного мотокросу (BMX) у серці Києва на легендарній локації під Аркою Дружби Народів, відомій як місце проведення Double Triple Snow Fest. Протягом трьох днів змагатимуться понад 200 представників нових олімпійських дисциплін — скейтбордингу та ВМХ. Серед учасників — переможці та учасники найбільших світових контестів, які мають кваліфікацію чемпіонату світу: X-Games, Simple Session, Dew Tour. Міжнародна частина змагань включає етап Кубку світу зі скейтбордингу (World Cup Skateboarding).

У рамках цього заходу медична лабораторія ДІЛА виступить партнером з безпеки та контролю над поширенням коронавірусної інфекції під час послаблення карантинних обмежень при проведенні масових культурних заходів. ДІЛА проведе тестування спортсменів у відділеннях діагностичних центрів лабораторії та безпосередньо на локації проведення заходу на виявлення вірусу SARS-CoV-2.

Також ДІЛА проводить ПЛР-тестування іноземних спортсменів, що прибувають до нас на змагання, при перетині кордону України відповідно до Розпорядження Уряду.

«Деяке послаблення карантину це не привід нехтувати простими правилами безпеки при поширені COVID-19, — відзначає генеральний директор медичної лабораторії ДІЛА Олексій Бабич. З організаторами Double Triple у партнерстві ми працюємо вже не вперше. Минулого року ми проводили тестування на виявлення SARS-CoV-2 у рамках зимового Double Triple Snow Fest. Тож цього разу наша команда вдруге виступає на захисті спортсменів з 30 країн світу та відвідувачів, що надзвичайно важливо у сьогоднішніх реаліях під час проведення грандіозного міжнародного заходу у нашій країні. Організатори фесту Don’t Take Fake разом з «Radio Day» приносять в Україну найліпший світовий досвід, створюють дійсно круті проєкти та відкривають Україну всьому світові. Ми надзвичайно вдячні та пишаємось можливістю підтримувати такі заходи».

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому