гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Безпека колективних заходів з швидким тестуванням на АГ коронавірусу

11.10.2021
Фото - Безпека колективних заходів з швидким тестуванням на АГ коронавірусу


Життя триває, не дивлячись на жорсткі протиепідемічні вимоги, і потребує живого спілкування, проведення науково-практичних конференцій, культурно-масових заходів та колективних зборів, щоб рости й розвиватися у різних сферах.

Але ж як захистити при цьому людей? ДІЛА пропонує оптимальний вихід із ситуації: експрес-тестування на антиген коронавірусу SARS-COV-2. ДІЛА має потужний досвід проведення тестування колективів, створивши безпечний простір на абсолютно різних заходах для більш ніж 500 найбільших бізнесів України. ДІЛА надає цю послугу по всій країні з гнучкою ціновою пропозицією, що задовольнить кожного.

Тест на антиген є одним з досліджень, що застосовуються при діагностиці   COVID-19 і швидкого визначення присутності вірусу, що дозволяє швидко і якісно виявити антиген SARS-CoV-2 в зразках мазка з носа або носоглотки (в залежності від типу тесту)

Переваги експрес-тестування:

1. Простота процедури проведення.

2. Швидке отримання результату: за 20-30 хвилин.

3. Тестування відбувається у присутності клієнта

4. Чутливість методу 97,5%, специфічність 100%;

5. Доступна ціна.

Експрес-тест на АГ, який пропонує ДІЛА, є високочутливим і дозволяє швидко виявити інфікованих людей за короткий час.

Окрім того, в арсеналі ДІЛА є широкий портфель ПЛР досліджень, серед яких можна обрати необхідний, залежно від конкретного випадку:

  • терміновий ПЛР-тест: Коронавірус (SARS-Cov-2), COVID-19, РНК RT-ПЛР-якісний, FTD (терміновий) – результат за 8 год. у Києві та 24 год. у інших містах;
  • стандартний ПЛР-тест: Коронавірус (SARS-Cov-2), COVID-19, РНК методом RT-ПЛР-якісний - результат за 12 год. у Києві та 36 год. у інших містах;
  • ПЛР-тест з виявленням мутацій: Коронавірус (SARS-Cov-2), COVID-19, РНК RT-ПЛР-якісний, мутації - результат за 15 год. у Києві та 36 год. у інших містах.
     

ДІЛА гарантує точність та достовірність результатів досліджень, надає оптимальні терміни виконання за доступними цінами, що робить ваше обстеження зручним та комфортним.

Для зв'язку та отримання детальної інформації звертайтеся за посиланням.

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому