гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

ДІЛА стала медичним партнером Atlas Weekend Friends Edition

05.07.2021
Фото - ДІЛА стала медичним партнером Atlas Weekend Friends Edition

Медична лабораторія ДІЛА вперше виступить у якості медичного партнера одного з наймасштабніших літніх музичних фестивалів країни Atlas Weekend Friends Edition, аби у нових пандемічних реаліях захистити кожного відвідувача цього грандіозного заходу. У рамках партнерства ДІЛА забезпечує тестування команди, партнерів та артистів фестивалю на COVID-19. 

«COVID-19 продовжує вносити корективи у наше життя і цього року. А ми в черговий раз стоїмо на варті здоров’я у рамках такого масштабного заходу, як Atlas Weekend. Для нас дуже важливо підтримати важливі публічні заходи, які можуть потенційно становити ризик для здоров’я людей, адже найголовніше наше прагнення, щоб буремні часи пандемії закінчились якнайшвидше, — розказує генеральний директор медичної лабораторії ДІЛА Олексій Бабич. — Утім, COVID-19 нарешті зміг привернути увагу всього людства до здоров'я і показати нам його цінність і необхідність для якісного та повноцінного життя. Ми прогнозуємо, що це дасть певний поштовх до розвитку превентивної медицини та турботи про своє здоров'я, навіть не вчасно, а завчасно. Тобто щорічні Check-up (чекапи) або простіше – комплексна діагностика, стане новим стійким трендом». 

Фестиваль Atlas Weekend пройде з 5 до 11 липня 2021 року в новому форматі – Friends Edition на ВДНГ, де виступатимуть здебільшого локальні артисти. Перші два дні, 5 та 6 липня, вхід на Atlas Weekend Friends Edition буде безкоштовним. 

«Протягом 2020 ми усі зрозуміли, як важливо піклуватися про власне здоров’я, проходити профілактичні обстеження та вчасно звертатися за допомогою до лікарів. Тому ми цінуємо партнерство з медичною лабораторією ДІЛА за можливість тестування команди, партнерів та артистів задля мінімізації ризиків розповсюдження вірусу COVID-19 та підтримку нашої соціальної позиції», — зазначає прес-служба фестивалю Atlas Weekend. 

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому