гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Дослідження антитіл за стандартом ВООЗ

12.11.2021
Фото - Дослідження антитіл за стандартом ВООЗ

 

Шановні клієнти!

У всьому, що стосується інновацій ДІЛА випереджає час. Відтепер дізнатися про рівень імунної відповіді до коронавірусу ви можете не тільки надзвичайно точно, а й у істинних міжнародних одиницях. Адже ДІЛА відповідно до ваших потреб пропонує дослідження «Коронавірус (SARS-CoV-2), COVID-19, антитіла IgG до S1 RBD кількісний, за стандартом ВООЗ».

Які переваги нового дослідження?

ДІЛА успішно застосувала першу на ринку України стандартизовану тест-систему для кількісного визначення антитіл IgG до SARS-COV2, яка регламентована Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Результати із застосуванням Міжнародної системи одиниць можна простежити та порівняти з будь-якими іншими стандартизованими результатами у світі завдяки референтній методиці вимірювань, тож вони будуть визнаватися в будь-якій країні.

Точність результатів дослідження на SARS-COV-2 забезпечується простежуваністю калібраторів тест-системи до Першого Міжнародного Стандарту ВООЗ, який являє собою набір референсних сироваток з чітко визначеною кількістю антитіл.

Зауважимо, що ДІЛА одразу точно визначає кількість антитіл у істинних міжнародних одиницях! Діагностичні лабораторії ВООЗ мають в своєму арсеналі контрольні сироватки, які містять чітко визначену кількість антитіл. Тест, який пропонує ДІЛА, при контрольному вимірюванні найточніше визначив цю кількість і тому схвалений як найбільш точний і достовірний.

Кому рекомендоване дане дослідження?

Замовляйте дослідження «Коронавірус (SARS-CoV-2), COVID-19, антитіла IgG до S1 RBD кількісний, за стандартом ВООЗ», якщо хочете знати точну кількість антитіл до коронавірусу у крові і маєте намір слідкувати в динаміці за їхнім рівнем:

  • після хвороби
  • після вакцинації
  • дізнатися чи не стикався з коронавірусом раніше.
     

Довіряйте своє здоров’я експертам!

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому