гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

МЛ ДІЛА традиційно взяла участь в проведенні науково-практичного форуму «VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекція, запалення, неоплазія»

14.11.2018
Фото - МЛ ДІЛА традиційно взяла участь в проведенні науково-практичного форуму «VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекція, запалення, неоплазія»
 
2 та 3 листопада 2018 року в м. Київ в Event Hall Ramada Encore відбувся II-й Всеукраїнський науково-практичний форум з міжнародною участю «VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекція, запалення, неоплазія». Даний захід проходив під егідою член-кореспондента НАМНУ, доктора медичних наук, професора, зав. відділенням ендокринної гінекології ДУ "І ПАГ НАМН України" Татарчук Т.Ф. і Української Асоціації кольпоскопії та цервікальної патології.
 
Форум традиційно був присвячений хвилюючим професійну акушерсько-гінекологічну спільноту актуальним темам, об'єднав інтереси спеціалістів з різних регіонів країни та лікарів, що в рамках партнерства взяли участь від медичної лабораторії ДІЛА.
Провідними українськими та іноземними фахівцями висвітлювались нові дані щодо канцерогенезу HPV інфекції, її імунології та вакцинації. Був розглянутий міжнародний досвід цервікального скринінгу та можливості його впровадження в Україні, а також первинний HPV ДНК скринінг, окремі питання клінічного менеджменту CIN (дисбіоз та CIN, гормональні контрацептиви та CIN, CIN при вагітності). Не залишився без уваги і розгляд основних положень національного консенсусу з діагностики та лікування аномальних вагінальних виділень як стратегії профілактики раку.
 
В центрі уваги були не лише теоретичні розробки у вирішенні клінічних питань, а й новації у практичному їх застосуванні та можливості сучасної лабораторної діагностики, що турбують не лише практикуючих лікарів, але й більшість пересічних жінок.
Сьогодні питання якості лабораторних методів діагностики вважається одним з пріоритетних при встановленні діагнозу та виборі тактики лікування, особливо, стосовно здоровʼя шийки матки. У виставковій зоні медична лабораторія ДІЛА пропонувала ознайомитися з інформаційними матеріалами, розробленими відповідно до сучасних вимог лабораторної діагностики: 
  • «Комплексне генотипування ВПЛ з визначенням 28 типів»;
  • «Скринінг раку шийки матки»;
  • «ПАП тест методом рідинної цитології»;
  • «BRCA»;
  • «Бактеріальний вагіноз» та іншими.
 
Учасники заходу щиро подякували організаторам та висловили побажання проводити зустрічі регулярно, оскільки подібні заходи – це, перш за все, отримання нової інформації і можливість налагодження нових взаємовигідних контактів.
 
Особливу зацікавленість учасників викликав розіграш, який проводився в форматі лототрону на стенді МЛ ДІЛА. Протягом двох днів проведення конференції в лотереї було розіграно 100 сертифікатів на лабораторне обстеження в МЛ ДІЛА. Всі учасники та, особливо, переможці, були вдячні за надану можливість перевірити свою фортуну, пережити азарт та відчути радість від невеликої, але перемоги. Щиро вітаємо всіх учасників та бажаємо нових звершень і досягнень на професійному шляху!
 
 
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому