гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

МЛ ДІЛА взяла участь в конференції «Актуальні питання астми та алергії для практикуючих лікарів»

30.11.2017
Фото - МЛ ДІЛА взяла участь в конференції «Актуальні питання астми та алергії для практикуючих лікарів»


16.11.17 р. в Києві у міжнародному конгрес-центрі «Український дім» відбулася конференція «Актуальні питання астми та алергії для практикуючих лікарів», в якій взяла участь МЛ ДІЛА в якості експерта з лабораторної діагностики з успішним досвідом застосування інноваційних досліджень для діагностики різних видів алергії.

В ході заходу, що зібрав понад 150 лікарів різних спеціальностей з усієї України, пройшли пленарні та секційні засідання, на яких учасники змогли відчути високий темп розвитку алергології та підвищити свій професійний рівень.

В рамках конференції працювала виставкова експозиція, де були представлені сучасні досягнення в медицині. На стенді МЛ ДІЛА, доцент кафедри педіатрії №1 НМАПО ім. П.Л. Шупика, к.мед.н, Шарикадзе Олена Вікторівна, консультувала лікарів з питань, що стосуються особливостей молекулярної алергодіагностики у практиці лікаря-клініциста. Можливість отримати вичерпну відповідь від провідного спеціаліста викликала жвавий інтерес серед присутніх фахівців, які зацікавилися стендом МЛ ДІЛА, задавали питання, дізнавалися про актуальні дослідженнях в лабораторній діагностиці, ділилися емоціями та враженнями.

У рамках конференції з доповіддю «Ентеротоксини стафілокока як причини алергічного запалення» виступила к.мед.н., доцент ДУ "Інституту отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України" Наумова Ольга Олександрівна. Спікер акцентувала увагу слухачів на питанні схильності до колонізації St. aureus у пацієнтів з алергічним ринітом та поліпозним риносинуситом, таким чином підкресливши необхідність визначення специфічних IgE до стафілококових ентеротоксинів для підтвердження участі антигену, що провокується St. aureus у рамках діагностики алергічного риніту і поліпозного риносинуситу.

Конференція викликала великий інтерес серед провідних фахівців в області алергології. Залучення професіоналів, які представляють практичний досвід використання діагностичних методів від МЛ ДІЛА дозволив донести необхідність і доцільність отримання точних результатів досліджень, підкресливши, що лабораторна діагностика є основою сучасної медичної практики.

МЛ ДІЛА активно розширює перелік досліджень, якими можуть скористатися лікарі-алергологи в рамках своєї клінічної практики. На початку 2018 року перелік доступних досліджень розшириться за рахунок діагностики алергії до окремих алергенів і їх комбінацій, а також буде доступна діагностика до рідкісних, але небезпечних алергенів і алергокомпонентів, таких як алергени латексу, горіхи, отрути комах та інші.

 

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому