гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Медична лабораторія ДІЛА набула статусу клінічної бази Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

15.02.2018
Фото - Медична лабораторія ДІЛА набула статусу клінічної бази Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
 
18 грудня 2017 року МЛ ДІЛА був підписаний договір з Національною медичною академією післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, згідно з яким лабораторія стала клінічною базою кафедри клінічної лабораторної імунології та алергології.
 
Щоб отримати статус клінічної бази, медичний заклад повинен відповідати певним вимогам, в першу чергу, мати професійний кадровий склад і високий рівень матеріально-технічного оснащення, необхідний для здійснення підготовки і перепідготовки лікарів, наукових кадрів на основі сучасних методів організаційно-методичної, навчальної, лікувально -діагностичної і науково-дослідницької роботи.
 
МЛ ДІЛА привернула увагу експертів НМАПО імені П. Л. Шупика наявністю широкого переліку інструментів та новітніх технологій, що використовуються на практиці далеко не в кожній сучасній лабораторії:
  • рівнем сучасного технічного оснащення;
  • високим професіоналізмом співробітників;
  • налагодженими згідно зі світовими стандартами процесами, в тому числі сертифікацією по ISO 9001:2015 і акредитацією по ДСТУ EN ISO 15189:2015;
  • постійним підтвердженням якості роботи системи управління компанії міжнародними аудиторами.
Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика - провідний вищий навчальний заклад України, який проводить підготовку та підвищення кваліфікації лікарів. Будучи лідером серед медичних ВНЗ країни за якістю кадрового складу, НМАПО займає перше місце за кількістю професорів і доцентів, академіків НАМН України, заслужених лікарів та діячів науки і техніки, лауреатів державних премій серед викладачів і проводить підготовку та перепідготовку понад 25 тисяч фахівців на рік.
 
Восени 2017 року, після експертного оцінювання фахівцями НМАПО імені П. Л. Шупика, МЛ ДІЛА була запрошена до співпраці у питаннях підвищення кваліфікації та перепідготовки медичних кадрів України вищої кваліфікації. Лабораторія отримала високу оцінку і позначила себе як Експерта з лабораторної діагностики та Лідера з впровадження в медичну практику сучасних наукових розробок. В результаті розпочатої взаємодії, цілий ряд стандартів МЛ ДІЛА планується включити до ключових компетенцій при підготовці фахівців.
 
Ми впевнені, що МЛ ДІЛА послужить зразком якості та моделлю кращої практики, які тепер будуть успішно поширюватися навченими лікарями територією України, що призведе до підвищення якості всієї лабораторної служби нашої країни.
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому