гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 21:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 21:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 21:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Алергокомпонент Пшениці Tri a19, Omega-5 Gliadin, IgE (f416)

Повернутися

Загальна характеристика

Пшениця є одним з основних зернових злаків, що належать до сімейства трави (Poaceae або Gramineae) і є основним продуктом харчування по всьому світу. rTri a19 омега-5 гліадін - мажорний алерген пшениці, маркер істинної сенсибілізації до пшениці, яка асоційована з негайною алергією на пшеницю і WDEIA (анафілаксія після вживання пшениці, індукована фізичним навантаженням, прийомом НПЗЗ, прийомом алкоголю або стресом). У дітей IgE-антитіла до Oмега-5 гліадіну (Tri a 19) асоційовані з ризиком миттєвих реакцій на пшеницю, перехресно-реактивний щодо інших гліадинів пшениці. IgE до rTri a19 омега-5 гліадін - маркери важких алергічних реакцій при вживанні пшениці.
Якість тесту підтверджується <a href="https://dila.ua/ukr/sertification/sertifikat-quality-club.html" target="_blank">сертифікатом</a> програми зовнішньої оцінки якості Quality Club. 

Тип біоматеріалу та способи взяття:

Тип БМ
венозна кров

Правила підготовки пацієнта

венозна кров

Примітки: Дослідження проводиться у будь-який час протягом доби, незалежно від прийому їжі.

У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження

Ціна і терміни дослідження:

Назва дослідження
Ціна (грн.)
Термін
Терміново!
зі знижкою до 15%
Алергокомпонент Пшениці Tri a19, Omega-5 Gliadin, IgE (f416)
Ціна (грн.) 620
Термін 7 дн.
Терміново!
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому