гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

ДІЛА стала медичним партнером першої конференції оновленого видання Forbes

15.06.2021
Фото - ДІЛА стала медичним партнером першої конференції оновленого видання Forbes

3 червня у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулася конференція «Forbes 2031: як перемогти у світі, що мчить вперед», у рамках якої медична лабораторія ДІЛА виступила партнером з безпеки заходу. Учасниками стали власники та топ-менеджмент провідних українських компаній, а також редакція видання Forbes.

Програма конференції складалась з трьох блоків: Disruption, Глобальні українці та Metatrends. Головною темою обговорення під час заходу стали зміни у світі, бізнесі та суспільстві через 10 років. Спікерами виступили 25 представників різних сфер бізнесу, серед яких Андрій Ставніцер (TIS), Вікторія Тігіпко (TA Ventures), Борис Ґудзяк (Митрополит УКГЦ, голова Філадельфійської архиєпархії у США), Михайло Федоров (Мінцифри), Олександр Писарук (Райффайзен Банк Аваль), Інга Андреєва (Mastercard), Катя Солдак (Forbes USA), Вадим Роговський (3DLook), Дмитро Швець (Reface) та інші.

«В умовах пандемічного сьогодення можливість фізично зустрітися в одному місці є неповсякденною розкішшю. Нові вимоги до проведення заходів та безпека стали нормою до того часу, поки ми остаточно не переможемо COVID-19, – зазначає генеральний директор ДІЛА Олексій Бабич.ДІЛА – це діагностика майбутнього, тож для нас є почесною підтримка таких заходів як Forbes 2031. Тим більше, що захід має ще й благодійну складову, адже усі кошти від продажів квитків будуть перераховані фонду «Таблеточки», який вже 10 років системно допомагає онкохворим дітям. А ДІЛА вже більше як півроку підтримує фонд».

ДІЛА забезпечила тестування на антиген та антитіла до збудника COVID-19 для усіх охочих. Учасники могли перевіритися як до початку заходу, так і під час івенту. Новітні тест-системи виявили антитіла у 63% присутніх на Forbes 2031. 

Варто зазначити, що цей захід також став початок нової історії для видання Forbes і його офіційним перезапуском в Україні. Forbes – одне із найавторитетніших та найвідоміших економічних друкованих видань у світі, яке фокусується на бізнесі, інвестиціях, технологіях та лідерстві. Forbes  відзначається своєю незалежною редакційною політикою та якісними аналітичними матеріалами.

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому