гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Медична лабораторія – зареєстрований провайдер БПР

14.08.2023
Фото - Медична лабораторія – зареєстрований провайдер БПР


Медична лабораторія ДІЛА отримала офіційне визнання Центром тестування при МОЗ України і стала зареєстрованим провайдером безперервного професійного розвитку (БПР). Наразі, ми перша в Україні лабораторія, яка отримала дозвіл на проведення освітніх заходів. Відтепер ми маємо змогу самостійно організовувати навчання медичних та фармацевтичних працівників згідно вимог і стандартів найкращої світової практики, нараховувати бали і видавати сертифікати з балами БПР.

Ми визначили для себе мету – надавати найкращій освітній контент нашим партнерам задля підтримки їх лідерства у сфері охорони здоров’я в ім’я здоров’я кожної людини  та професійного зростання.

Так, вже 7 вересня ДІЛА проведе перший захід, як зареєстрований провайдер. Всі деталі про захід, а також можливість реєстрації – за посиланням.

За подальшими подіями та майбутніми заходами ви можете стежити на нашому сайті  у розділі «Освітні заходи БПР ДІЛА» за посиланням: https://dila.ua/doctorevents.html

Сприяння розвитку культури лабораторної діагностики ДІЛА є одним з ключових напрямків діяльності лабораторії. ДІЛА давно і послідовно створює простір для професійного зростання лікарів: наукову базу для студентів університету імені Шевченка, Медичного університету імені Богомольця та університету Шупика. Це дозволяє нам ділитись досвідом, разом розвиватись і надати клініко-лабораторну експертизу, яка накопичена за 25 років роботи.

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому