гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Практикум «Золота осінь жінки» за участю МЛ ДІЛА. Особливості жіночого здоров’я у віці 45+.

05.10.2017
Фото - Практикум «Золота осінь жінки» за участю МЛ ДІЛА. Особливості жіночого здоров’я у віці 45+.

В суботу 30.09.2017 р. в жіночій консультації КДЦ Печерського району за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, 36В відбувся практикум для жінок елегантного віку 45+ «Золота осінь жінки», в якому взяла участь медична лабораторія ДІЛА в якості експерта з лабораторних досліджень. 

Захід проходив на високому професійному рівні і зібрав спеціалістів, що займаються проблемами жіночого здоров’я у клімактеричному періоді для обговорення найбільш актуальних питань. Свої доповіді представили лікарі-спеціалісти, серед яких найбільшу цікавість викликала інформація з гінекології, ендокринології, кардіології, репродуктології. 

Заключне слово було надано лікарю-експерту МЛ ДІЛА, який детально і доступно розповів учасникам про важливі аспекти і необхідність лабораторної діагностики, що полягає в щорічному профілактичному обстеженні жінок і чоловіків за актуальними для цього віку напрямами, які увійшли в Програми загальної перевірки здоров’я CHECK-UP 45+.

Можна з впевненістю сказати, що практикум відбувся з великим успіхом, про що свідчить кількість зацікавлених осіб. Формат заходу вдало поєднав теоретичну та практичну частини – лекції, доповіді та можливість поспілкуватися з провідними спеціалістами з будь-яких питань, що стосуються жіночого здоров’я і отримати відповідні рекомендації, що буквально з перших хвилин практикуму повністю заволоділо увагою слухачів. Протягом 3 годин із жвавим інтересом обговорювалися тези, представлені під час доповідей, було задано безліч уточнюючих запитань. 

Також по закінченню заходу учасники змогли отримати додаткову інформацію про важливість комплексного обстеження організму з використанням передових діагностичних засобів, в тому числі лабораторних досліджень. Кожному з присутніх на заході МЛ ДІЛА надала можливість пройти обстеження зі знижкою і оцінити стан свого здоров’я за найбільш важливими показниками. 

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому