гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Старт навчальної програми на клінічній базі МЛ ДІЛА

19.04.2018
Фото - Старт навчальної програми на клінічній базі МЛ ДІЛА

Шановні колеги!

Як ми вже повідомляли раніше, медична лабораторія ДІЛА отримала високий статус клінічної бази НМАПО імені П.Л. Шупика завдяки відповідності усіх процесів сучасним національним та міжнародним вимогам. 11 березня 2018 року відбувся успішний старт навчальної програми і перша група слухачів кафедри клінічної, лабораторної імунології та алергології НМАПО, яка є опорною серед однойменних кафедр в Україні за спеціальностями «Клінічна імунологія», «Імунологія», «Алергологія», на чолі з завідувачем кафедри, доктором медичних наук Літусом В.І., розпочала знайомство з пропозиціями і сервісами бренду МЛ ДІЛА для лікаря від провідних експертів нашої лабораторії.

Повні творчого натхнення, сил і молодої енергії 12 лікарів-імунологів уважно прослухали лекційний матеріал, збагативши свої професійні знання стосовно діагностичного пошуку лікаря у рішенні клінічних завдань при виявленні істинної причини інгаляційної алергії і впевнились, що провідне значення в лабораторії ДІЛА надається системі менеджменту якістю для забезпечення стабільної якості професійного продукту для лікаря. Також слухачі відвідали відділ клініко-лабораторної діагностики, де відбулася презентація принципів виробництва досліджень для діагностики різних видів алергій (на прикладі інгаляційної, харчової) та стану клітинного і гуморального імунітету.

Гості відмітили високий рівень підготовки фахівців МЛ ДІЛА, сучасне оснащення лабораторії та новітні технології. Будемо вдосконалюватися далі заради розвитку взаємних професійних компетенцій!

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому