Укр
icon
icon
7:00 - 20:00
Гаряча лінія для пацієнтів
0 800 217 887
Консультація лікаря для пацієнтів
0 800 219 696
Гаряча лінія для лікарів
0 800 752 180
Гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
Гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Участь МЛ ДІЛА в Оваріальному клубі «Актуальні питання збереження жіночої фертильності»

29.01.2019
Фото - Участь МЛ ДІЛА в Оваріальному клубі «Актуальні питання збереження жіночої фертильності»

29 січня 2019 року в затишному конференц-залі «Лондон» готельного комплексу Hyatt Regency Kyiv відбулася перша зустріч оновленого «Оваріального клубу», організованого клінікою сучасних репродуктивних технологій «Айвімед Родинне джерело» спільно з партнерами «Адамед» та «MSD».
 
«Оваріальний клуб» – це майданчик для зустрічей і обміну думками професіоналів в сфері репродуктології та ембріології з більш ніж п'ятирічної історією.
 
В рамках «Оваріального клубу 2019» в кінці січня в атмосфері активного професійного діалогу були розглянуті актуальні питання збереження фертильності жінки, ефективної стимуляції в протоколах екстракорпорального запліднення, питання боротьби з гіперпластичними процесами. Також особлива увага була приділена лабораторним скринінгам раку молочної залози, органів малого тазу та колоректального раку.
 
Захід, який був присвячений хвилюючим професійну акушерсько-гінекологічну спільноту актуальним темам, об'єднав інтереси спеціалістів з різних регіонів
країни та лікарів, що в рамках партнерства взяли участь від медичної лабораторії ДІЛА.
 
Спікерами були вітчизняні фахівці з акушерства, гінекології та репродуктології.
 
Доповідь головного лікаря медичного центру «Айвімед Родинне джерело», лікаря акушера-гінеколога вищої категорії, репродуктолога, кандидата медичних наук Галини Володимирівни Стрелко була присвячена актуальним питанням збереженню жіночої фертильності.
 
Доцент кафедри акушерства і гінекології №1 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Шупика, кандидат медичних наук Галина Федорівна Рощіна в своєму виступі приділила увагу прогестерону як маркеру жіночого здоровʼя.
 
Велику зацікавленість слухачів викликала доповідь Ольги Анатоліївни Бурки – кандидата медичних наук, доцента кафедри акушерства і гінекології №1 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, в якій особлива увага була приділена лабораторній оцінці ризиків розвитку злоякісних новоутворень молочної залози, органів малого тазу та колоректального раку.
 
Сьогодні питання якості лабораторних методів діагностики вважається одним з пріоритетних при встановленні діагнозу та виборі тактики лікування, особливо, стосовно здоровʼя молочної залози, яєчників та шийки матки. У виставковій зоні медична лабораторія ДІЛА пропонувала ознайомитися з актуальними інформаційними матеріалами, розробленими відповідно до сучасних вимог лабораторної діагностики:
 
  • «Інгібін В та АМГ»;
  • «Оцінка фертильності»;
  • «BRCA»;
  • «Індекс ROMA».

По завершенню доповідей та їх обговорень учасники заходу щиро подякували організаторам та висловили побажання проводити зустрічі регулярно, оскільки подібні заходи – це, перш за все, отримання нових знань і можливість налагодження нових взаємовигідних контактів серед професійної спільноти.
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому