гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Разом з ДІЛА у світ нових можливостей

09.01.2018
Фото - Разом з ДІЛА у світ нових можливостей

Вибір місця роботи - справа не менш відповідальна, ніж визначення майбутньої професії. Від компанії, у якій належить працювати, залежить подальша доля і спосіб життя людини: чи стане вона перспективним і затребуваним професіоналом, що чітко представляє і активно впливає на своє майбутнє чи ні. Для молодого фахівця, сповненого амбіцій і очікувань, дуже важливо, щоб робочий колектив був до душі, а можливості компанії дозволяли реалізувати індивідуальні здібності і таланти.

З 5 по 7 грудня 2017 року приватна медична лабораторія ДІЛА, національний лідер за якістю та інформаційним сервісом у лабораторній діагностиці, гостинно приймала в Києві майбутніх випускників Чорнобильського медичного коледжу.

Менеджер з персоналу Анна Бредіхіна провела цікаві презентації щодо Корпоративної культури, розповіла про Місію і Цінності компанії ДІЛА, чудові перспективи розвитку для молодих фахівців. Разом з колегами Анна супроводила наших гостей на екскурсію до центру лабораторної діагностики та центральну лабораторію, де випускники із захопленням спостерігали за роботою професіоналів. Тут вони отримали чудову можливість з перших вуст почути про історію створення лабораторії ДІЛА, переваги роботи в компанії, можливості подальшого навчання та кар'єрного зростання.

Разом з головною медичною сестрою Мариною П'ятою студенти відвідали наш лабораторний комплекс і ознайомилися з усіма етапами його функціонування: від реєстрації пацієнта і до видачі результатів дослідження. Випускники активно задавали запитання про техніку забору різних типів біоматеріалу, змогли дізнатися про специфіку роботи у підрозділах, заглянули в святая святих - саме серце лабораторії, де познайомилися з сучасними технологіями в дії. Головна медична сестра П'ята Марина, будучи випускницею Чорнобильського медичного училища, на власному прикладі розповіла майбутнім фахівцям про переваги вибору роботодавця в особі компанії ДІЛА і побудову успішної кар'єри.

Заступник головного лікаря Олена Сергіївна Шиманська і внутрішній тренер Ірина Муковоз показали студентам робочі процеси у відділі медичного сервісу, відзначили важливі функції медичної сестри, цінність виконуваної нею роботи. Студенти відвідали маніпуляційні кабінети, акушерсько-гінекологічний і педіатричний кабінети, де на власні очі побачили роботу медичного персоналу, сучасне оснащення, процес спілкування з пацієнтами та етапи оформлення досліджень.

Випускники коледжу із задоволенням провели час у наших стінах, їх вразили умови роботи в сучасній компанії, застосування високих технологій і інновацій, використання безболісних методів взяття біоматеріалу, а також перспективи професійного розвитку і соціальний пакет співробітників МЛ ДІЛА. Вони залишили безліч захоплених відгуків із побажаннями зростання і процвітання на адресу компанії, яка, можливо, стане їх дороговказною зіркою при виборі професії.

Медична лабораторія ДІЛА першою відкрила двері, запрошуючи в наш дружний і професійний колектив майбутніх медичних сестер і фельдшерів. Уже завтра багато з них будуть вибирати свого першого роботодавця. День відкритих дверей - це не тільки відмінний привід для знайомства, але і початок багаторічної плідної і перспективної дружби. Починаючи з наступного року, компанія планує регулярно проводити подібні заходи для залучення молодих фахівців, надаючи їм детальні відомості про роботу своїх підрозділів.

 

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому