гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Майстер-класи на Буковині та Закарпатті від МЛ ДІЛА

02.10.2019
Фото - Майстер-класи на Буковині та Закарпатті від МЛ ДІЛА

 

26 та 27 вересня буковинські Чернівці та закарпатський Ужгород зустріли Медичну лабораторію ДІЛА з майстер-класами, а прекрасна погода та чудовий настрій учасників сприяли продуктивному проведенню зустрічей.

Майстер-клас в Чернівцях проводила Ольга Анатоліївна Бурка, к. мед. н., доцент кафедри акушерства та гінекології №1 Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, тема якого «Значення лабораторної діагностики в оцінці піхвових виділень».

Темою майстер-класу, який проводився в Ужгороді, була «Роль лабораторних досліджень в діагностиці причин аномальних маткових кровотеч». Клінічним досвідом поділилася спікер майстер-класу Тетяна Миколаївна Тутченко, к. мед. н., ст. науковий співробітник відділення ендокринної гінекології ДУ «Інститут педіатрії, акушерства та гінекології ім. акад. О.М. Лук’янової НАМН України».

Майстер-класи від висококваліфікованих фахівців МЛ ДІЛА – це завжди найкращий майданчик для отримання необхідних теоретичних знань та практичних навичок, можливості для зустрічей і обміну думками професіоналів акушерів-гінекологів.

В рамках проведених майстер-класів в атмосфері активного професійного діалогу були розглянуті актуальні питання лабораторної діагностики та її значення в оцінці піхвових виділень, діагностичні алгоритми встановлення причин аномальних маткових кровотеч. Також лектори звернули увагу слухачів на сучасну діагностику запальних захворювань органів малого тазу, які мають певну роль в розвитку цих патологій.

Професійна подача матеріалу спікерами, діагностична, клінічна та практична цінність майстер-класів, отримання відповідей на хвилюючі питання діагностики патологічних станів, все це та багато іншого зачаровували всіх учасників майстер-класів Ольги Анатоліївни та Тетяни Миколаївни.

В наш час якість лабораторних методів діагностики є одним з пріоритетних моментів при встановленні діагнозу та виборі тактики лікування. Окрім того, медична лабораторія ДІЛА підготувала кожному учаснику промо-пакет з актуальними інформаційними матеріалами та репринтними виданнями статей МЛ ДІЛА в профільних медичних журналах з тематикою майстер-класів.

По завершенню насиченої програми та обговорення клінічних випадків, учасники буковинського та закарпатського майстер-класів щиро подякували спікерам та організаторам, висловили побажання проводити зустрічі регулярно, оскільки подібні майстер-класи – це, перш за все, отримання нових знань, як практичних, так і теоретичних, а також можливість налагодження нових взаємовигідних контактів серед професійної спільноти.

 

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому