гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Участь медичної лабораторії ДІЛА в майстер-класі Наталії Федорівни Лигирди «Рак шийки матки в практиці лікаря акушера-гінеколога. Все, про що потрібно знати»

19.09.2019
Фото - Участь медичної лабораторії ДІЛА в майстер-класі Наталії Федорівни Лигирди «Рак шийки матки в практиці лікаря акушера-гінеколога. Все, про що потрібно знати»
 
14 вересня 2019 року в затишному конференц-залі готельного комплексу «Хрещатик» відбувся майстер-клас провідного наукового співробітника відділення онкогінекології Національного інституту раку Наталії Федорівни Лигирди, за участю професора кафедри радіології НМАПО імені П.Л. Шупика Тетяни Маратівни Козаренко.
 
Тема майстер-класу: «Рак шийки матки в практиці лікаря акушера-гінеколога. Все, про що потрібно знати». Медична лабораторія ДІЛА була традиційним партнером даного професійного заходу. 
 
Майстер-класи Наталії Федорівни – це завжди найкращий майданчик для отримання необхідних теоретичних знань та практичних навичок, можливості для зустрічей і обміну думками професіоналів акушерів-гінекологів та онкогінекологів.
 
В рамках проведеного майстер-класу в атмосфері активного професійного діалогу були розглянуті актуальні питання проблеми раку шийки матки в Україні, епідеміології, захворюваності, і головне – лабораторного скринінгу та профілактики. Окрім того, особливу увагу приділено класифікації FIGO 2018 та TNM, клінічним групам, критеріальним діагностичним стандартам. Окрема частина майстер-класу була присвячена стадіям раку, методам їх діагностики, лікування та рецидивів.
 
Захід, який був присвячений хвилюючим професійну акушерсько-гінекологічну спільноту актуальним темам, об'єднав інтереси спеціалістів з різних регіонів країни та лікарів, що в рамках партнерства взяли участь від медичної лабораторії ДІЛА.
 
Сьогодні питання якості лабораторних методів діагностики вважається одним з пріоритетних при встановленні діагнозу та виборі тактики лікування, особливо, стосовно здоровʼя шийки матки. У виставковій зоні медична лабораторія ДІЛА, як партнер майстер-класу, пропонувала ознайомитися з актуальними інформаційними матеріалами, розробленими відповідно до сучасних вимог світової лабораторної діагностики:
  • «Скринінг раку шийки матки», «ВПЛ»;
  • «Онкоскринінги»;
  • «Запальні захворювання органів малого тазу»;
  • «BRCA»;
  • «Індекс ROMA»;
  • «Оцінка репродуктивного здоровʼя».
 
По завершенню насиченої програми та обговорення клінічних випадків, учасники заходу щиро подякували організаторам і партнерам та висловили побажання проводити зустрічі регулярно, оскільки подібні майстер-класи – це, перш за все, отримання нових знань, як практичних, так і теоретичних, а також можливість налагодження нових взаємовигідних контактів серед професійної спільноти.
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому