Загальна характеристика
Груша - продукт з низьким ступенем алергенності. Алергію найчастіше викликає шкірка цього фрукта, реакція ж на м'якоть груші зустрічається досить рідко. Встановлено перехресна реактивність між алергенами яблук, персиків, айви, слив, томатів, картоплі, селери а також пилку берези, вільхи, полину, амброзії, злакових трав
Тип біоматеріалу та способи взяття:
Тип БМ | ||||
---|---|---|---|---|
венозна кров |
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.
У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження