гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Специфічні IgE, казеїн (f78)

Повернутися

Загальна характеристика

Казеїн є основним білком молока (становить 80% всіх протеїнів молока), кисломолочного сиру, сирів та інших молочних продуктів. Казеїн і казеїнати використовуються в якості наповнювачів при виготовленні ковбас, хліба, тушонки, морозива, соусів, кондитерської глазурі і т.д. Казеїн також широко застосовується як протеїновий напій в спортивному харчуванні. Найбільш поширеними симптомами алергії до молочних білків є розлади шлунково-кишкового тракту, атопічний дерматит, крапивниця.Можливе виникнення перехресної реактивності між казеїном коров'ячого, козячого та овечого молока.

Тип біоматеріалу та способи взяття:

Тип БМ
венозна кров

Правила підготовки пацієнта

венозна кров

Умови підготовки (якщо інше не визначено лікарем):За 4 години Витримати голодування, виключити жирну їжу. Можна пити воду. Для дітей до 1 року - бажано дотриматись максимально можливого проміжку між годуваннями, або безпосередньо перед наступним годуванням.

Правила доставки біоматеріалів до лабораторії

венозна кров

Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.

У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження

Ціна і терміни дослідження:

Назва дослідження
Ціна (грн.)
Термін
Терміново!
Додати в кошик
Специфічні IgE, казеїн (f78)
Ціна (грн.) 550
Термін 30 год.
Терміново!
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому