Загальна характеристика
Яблука відносяться до харчових продуктів з низьким ступенем алергенності. При виникненні підвищеної чутливості до алергенів яблука, найчастіше спостерігаються порушення функцій травного тракту - здуття, болі в животі, гастрит, коліт і т.д. Іноді зустрічаються шкірні прояви (особливо у дітей) - атопічний дерматит, кропив'янка. Можлива перехресна реакція з алергенами персика, груші, айви,вишні, сливи, лісових горіхів, пилком берези, вільхи, полину.
Тип біоматеріалу та способи взяття:
Тип БМ | ||||
---|---|---|---|---|
венозна кров |
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.
У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження