Загальна характеристика
Головні алергени телятини - сироваткові альбуміни і імуноглобуліни. У яловичині присутні бичачий сироватковий альбумін і гамма-глобулін, термолабільні білки, що входять до складу коров'ячого молока. Отже, при термічній обробці алергічна активність знижується. Алергія на яловичину проявляється порушеннями функції травної системи, шкірними патологіями і рідше порушеннями функції дихальної системи. Може бути показником перехресної алергії до білків коров'ячого молока або алергенів кота. У пацієнтів з непереносимістю молока можливі алергічні реакції на яловичину.
Тип біоматеріалу та способи взяття:
Тип БМ | ||||
---|---|---|---|---|
венозна кров |
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.
У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження