гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 21:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 21:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 21:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Специфічні IgE, свинина (f26)

Повернутися

Загальна характеристика

Свиняче м'ясо низькоалергенний продукт. Серед пацієнтів з атопічним захворюваннями у 1,5-20% визначається сенсибілізація до свинини. Алергія на свинину виявляється у 20% дітей і у 8,6% дорослих, які страждають на брохіальну астму. При термічній обробці його алергенна активність зменшується. Існує значна перехресна реактивність між свининою і епідермісом кішки в зв'язку зі схожістю структури сироваткового альбуміну цих тварин. Описані випадки розвитку контактного дерматиту після роботи зі свинячим м'ясом.

Тип біоматеріалу та способи взяття:

Тип БМ
венозна кров

Правила підготовки пацієнта

венозна кров

Стандартні умови підготовки (якщо інше не визначено лікарем): За 4 години Витримати голодування, виключити жирну їжу. Можна пити воду.

У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження

Ціна і терміни дослідження:

Назва дослідження
Ціна (грн.)
Термін
Терміново!
зі знижкою до 15%
Специфічні IgE, свинина (f26)
Ціна (грн.) 270
Термін 30 год.
Терміново!
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому