Загальна характеристика
Свиняче м'ясо низькоалергенний продукт. Серед пацієнтів з атопічним захворюваннями у 1,5-20% визначається сенсибілізація до свинини. Алергія на свинину виявляється у 20% дітей і у 8,6% дорослих, які страждають на брохіальну астму. При термічній обробці його алергенна активність зменшується. Існує значна перехресна реактивність між свининою і епідермісом кішки в зв'язку зі схожістю структури сироваткового альбуміну цих тварин. Описані випадки розвитку контактного дерматиту після роботи зі свинячим м'ясом.
Тип біоматеріалу та способи взяття:
Тип БМ | ||||
---|---|---|---|---|
венозна кров |
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.
У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження