Укр
icon
icon
7:00 - 20:00
Гаряча лінія для пацієнтів
0 800 217 887
Консультація лікаря для пацієнтів
0 800 219 696
Гаряча лінія для лікарів
0 800 752 180
Гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
Гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ
Повернутися

Специфічні IgE, свинина (f26)

clock icon Термін виконання: 30 год.
350 грн

Діагностичний напрямок

Діагностика харчової алергії

Загальна характеристика

Свиняче м'ясо низькоалергенний продукт. Серед пацієнтів з атопічним захворюваннями у 1,5-20% визначається сенсибілізація до свинини. Алергія на свинину виявляється у 20% дітей і у 8,6% дорослих, які страждають на брохіальну астму. При термічній обробці його алергенна активність зменшується. Існує значна перехресна реактивність між свининою і епідермісом кішки в зв'язку зі схожістю структури сироваткового альбуміну цих тварин. Описані випадки розвитку контактного дерматиту після роботи зі свинячим м'ясом.

Показання для призначення

Для діагностики алергічних захворювань (харчова алергія, атопічний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, респіраторний алергоз).
Для оцінки ризику розвитку алергічних реакцій на свинину

Маркер

Маркер сенсибілізації до свинини

Клінічна значущість

Визначення наявності і ступеня сенсибілізації до свинини

Склад показників:

Специфічні IgE, свинина (f26)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Правила підготовки пацієнта

венозна кров

Умови підготовки (якщо інше не визначено лікарем):За 4 години Витримати голодування, виключити жирну їжу. Можна пити воду. Для дітей до 1 року - бажано дотриматись максимально можливого проміжку між годуваннями, або безпосередньо перед наступним годуванням.

Правила доставки біоматеріалів до лабораторії

венозна кров

Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому