Відділення ДІЛА знову працюють

×
(098) 594 00 22 (095) 594 00 22 (093) 594 00 22 0 800 217 887 (044) 364 49 91
7:00-20:00
ГРАФІК РОБОТИ
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Специфічні IgE, креветка (f24)

Повернутися

Загальна характеристика

Креветки є одним з найбільш високоаллергенних продуктів харчування. Вплив алергену проявляється при вживанні продукту в сирому, вареному, маринованому і копченому вигляді, а також при вдиханні парів алергену (наприклад, при кулінарній обробці).
Основним алергеном креветок є білок тропомиозин, який має перехресну реактивність з алергенами інших ракоподібних і морських молюсків (креветок, омарів, раків, мідій, устриць, кальмарів), а також нехарчових членистоногих: комах (тарганів), павукоподібних (кліщів домашнього пилу), нематод (круглих черв'яків).

Тип біоматеріалу та способи взяття:

Тип БМ
венозна кров

Правила підготовки пацієнта

венозна кров

Стандартні умови підготовки (якщо інше не визначено лікарем): За 4 години Витримати голодування, виключити жирну їжу. Можна пити воду.

У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження

Ціна і терміни дослідження:

Назва дослідження
Ціна (грн.)
Термін
Терміново!
Додати в кошик
Специфічні IgE, креветка (f24)
Ціна (грн.) 270
Термін 30 год.
Терміново!
Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому