Загальна характеристика
Алергени риби та морепродуктів відносяться до 8 найбільш поширених алергенів у світі з ризиком розвитку тяжких алергічних реакцій та анафілаксії. Іноді харчова алергія починається із розвитку неспецифічних симптомів, таких як нудота, блювання та біль у животі. Наступні епізоди можуть бути більш тяжкими та призвести до серйозних наслідків.
Тип біоматеріалу та способи взяття:
Тип БМ | ||||
---|---|---|---|---|
венозна кров |
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.
У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження