Загальна характеристика
Алергія на куряче м'ясо зустрічається відносно рідко і виявляється у 0,6-5% людей з харчовою алергією. Головним алергеном виступає курячий сироватковий альбумін. У деяких пацієнтів з сенсибілізацією до курячого м'яса вознікаетс алергія на яйця. Серед клінічних проявів харчової алергії - гостра кропив'янка, ангіонабряк, напади бронхіальної астми, рідше алергічний рініт. Тяжкі алергічні реакції виникають вкрай рідко.
Тип біоматеріалу та способи взяття:
Тип БМ | ||||
---|---|---|---|---|
венозна кров |
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.
У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження