Знижка 10% при оплаті онлайн

×
гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 21:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 21:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 21:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Специфічні IgE, волоський горіх (f256)

Діагностичний напрямок

Діагностика харчової алергії

Загальна характеристика

Горіхи - сильний аллерген. Харчова алергія найчастіше проявляється порушеннями функцій травної системи у вигляді нудоти, блювоти, болю в животі, діареї. Шкірними симптомами алергії на волоський горіх можуть бути свербіж, кропив'янка, атопічний дерматит і ангіонабряк, рідше виявляються порушення функції дихальної системи. Можливі перехресні реакції з ківі, горіхами інших видів, маку, кунжуту, рису, злакових трав, лісових горіхів

Показання для призначення

Для діагностики алергічних захворювань (харчова алергія, атопічний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, респіраторний аллергоз). Для оцінки ризику розвитку алергічних реакцій на волоський горіх.

Маркер

Маркер сенсибілізації до волоських горіхів

Клінічна значущість

Визначення наявності і ступеня сенсибілізації до волоських горіхів

Склад показників:

Специфічні IgE, волоський горіх (f256)

Метод: Хемілюмінесцентний імуноаналіз
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л

Референтні значення:

Вік
Ч
Ж
Коментарі
0 - 120Р
< 0,1

                                                                    

Виконання можливе на біоматеріалах:

Біологічний матеріал
Умови доставки
Контейнер
Об’єм
сироватка ВК
Умови доставки:
24 год. при температурі від 2 до 25 градусів Цельсія
Контейнер:
Вакутейнер з розподільним гелем
Об’єм:
3.5 Мілілітрів

Правила підготовки пацієнта

венозна кров

Умови підготовки (якщо інше не визначено лікарем): За 4 години Витримати голодування, виключити жирну їжу. Можна пити воду.

Ви можете додати дане дослідження в кошик на цій сторінці

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому