гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Святкуйте безпечно з ДІЛА: нове відділення у Дніпрі відчиняє двері!

28.12.2021
Фото - Святкуйте безпечно з ДІЛА: нове відділення у Дніпрі відчиняє двері!

 

Навіть наприкінці року ми не зменшуємо темп і так само натхненно та професійно готуємось до відкриття кожного лабораторного відділення. Вже з 29 грудня мешканці м. Дніпро можуть перевірити своє здоров'я у новому відділенні за адресою: вул. Титова, 29а.

Ми розширюємо мережу своїх відділень, щоб кожен з вас зміг подбати про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких напередодні свят. Тепер вам не потрібно витрачати зайвий час, щоб дістатися лабораторії – ДІЛА завжди поряд. Ми ретельно підібрали локацію для нового відділення, щоб ви змогли пройти сучасну лабораторну діагностику дорогою додому або на роботу. Поруч розташовані офісні та торгові центри, спортивні секції, освітні заклади, клініки та дитячі садки. У кроковій доступності зупинки громадського транспорту – дістатися відділення можна з будь-якої точки міста.

Вже понад 20 років ДІЛА визначає вектор розвитку лабораторної діагностики в Україні. Ми дотримуємось високих світових стандартів якості та безперервно підвищуємо рівень.

ДІЛА пропонує вам:

  • Незмінно високу якість. Ми використовуємо обладнання та реагенти провідних світових виробників, що дозволяє гарантувати точність та достовірність результатів незалежно від складності та обсягу дослідження.
  • Компетентність. Всі наші співробітники мають профільну освіту та досвід роботи. Вони виконають усі необхідні маніпуляції швидко та комфортно для вас.
  • Безпеку. Ми суворо дотримуємося протиепідемічних заходів відповідно до протоколів ВООЗ та високих внутрішніх стандартів якості ДІЛА.
  • Повний контроль вашого здоров'я. Для вас – широкий перелік окремих досліджень та пакетних програм для комплексного обстеження свого організму.
     

До 31 грудня можна замовити дослідження «Коронавірус (SARS-CoV-2), COVID-19, антитіла IgG до S1 RBD кількісний, за стандартом ВООЗ» за спеціальною ціною – 99 грн. замість 295 грн. (для вакцинованих) та дізнатися точну кількість антитіл відповідно до міжнародного стандарту.

Нове відділення працюватиме за наступним графіком:

Графік роботи та взяття біоматеріалу, в т.ч. на COVID-19
Пн-Пт.
7:00-17:00
Сб.
8:00-14:00
Нд.
вихідний


Подробиці дізнавайтесь за телефонами інформаційно-сервісної служби:

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому