гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

Запрошуємо до нового відділення в Чернігові!

27.09.2021
Фото - Запрошуємо до нового відділення в Чернігові!

 

Профілактика захворювань – важливий крок, який допоможе зберегти ваше здоров'я. Нове відділення ДІЛА, яке відкривається в Чернігові по вул. Івана Мазепи, 6, стане ще одним місцем у вашому місті, де можна пройти якісну лабораторну діагностику, вчасно помітити початок патологічних процесів в організмі і запобігти розвитку багатьох захворювань.

Нове відділення буде працювати за наступним графіком:

Графік роботи:
Пн-Пт.
7:00-16:00
Сб.
8:00-14:00
Нд.
вихідний
Графік взяття біоматеріалу:
Пн-Пт.
7:00-16:00
Сб.
8:00-12:00
Нд.
вихідний


ДІЛА завжди поруч в потрібний момент. Ми постійно розширюємо мережу своїх відділень і вибираємо для них найзручніші локації, щоб ви змогли без проблем дістатися з будь-якої точки свого міста. Відкриваючи кожне нове відділення, ми вже більше 20 років робимо сучасну лабораторну діагностику європейського рівня ще ближче. Як і з самого початку роботи, нашими пріоритетами залишаються безкомпромісна точність і достовірність результатів.

Ми робимо все, щоб ви могли пройти всі необхідні лабораторні обстеження швидко, безпечно і комфортно. Гарантуємо максимально стислі терміни виконання досліджень, абсолютну безпеку в відділеннях, високі стандарти якості та обслуговування, що відповідають світовому рівню. Прагнучи зробити лабораторну діагностику доступною для всіх, ми дотримуємося лояльної цінової політики.

Нове відділення – це все ті ж високі стандарти якості ДІЛА, до яких ви так звикли:

  • Новітнє обладнання провідних світових виробників. Сучасна технологічна база – запорука виняткової точності і достовірності результатів.
  • Здоров'я та безпека пацієнтів – ключові принципи нашої роботи незалежно від епідеміологічної обстановки. Однак в період в період пандемії COVID-19 ми вживаємо посилених санітарно-гігієнічних заходів для виключення передачі вірусу через поверхні і від людини до людини. Ви зможете без черг піклуватися про своє здоров'я в абсолютній безпеці.
  • Компетентні співробітники. У нас працює кваліфікований персонал, який надасть професійні консультації та завжди готовий допомогти в підборі оптимального варіанту комплексного обстеження.
     

З першого дня роботи відділення доступний повний спектр лабораторних досліджень –  бактеріологічні, загальноклінічні та гормональні, високоточна діагностика інфекцій, соматичних захворювань, оцінка генетичної схильності, дослідження вагітних. Також ви можете пройти тести на COVID-19.

Подробиці дізнавайтеся за телефонами інформаційно-сервісної служби:

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому