гаряча лінія для пацієнтів
icon
0 800 217 887
7:00 - 20:00
Консультація лікаря для пацієнтів
icon
0 800 219 696
7:00 - 20:00
гаряча лінія для лікарів
icon
0 800 752 180
7:00 - 20:00
Багатоканальний телефон для мешканців міста Київ

ДІЛА на фронті і в тилу

26.09.2022
Фото - ДІЛА на фронті і в тилу

 

Вже минуло більш ніж півроку, як хоробра Україна рішуче дає відсіч нахабній країні-агресору та змушує російських загарбників відступати! Кожен з нас, українців, є маленьким гвинтиком у величезній противоєнній машині і своєю працею змушує її рухатись до перемоги.

ДІЛА з першого дня не залишалась осторонь спільної біди, допомагаючи людськими та матеріальними ресурсами, на фронті і в тилу, долучаючись до пожертв і надаючи медичну допомогу.

  • За більш ніж півроку шаленого спротиву ДІЛА активно співпрацювала з фондами, перераховуючи фінансову допомогу на потреби ЗСУ. А саме, компанія співпрацювала з фондами «Повернись живим», фондом Валерія Созановського, а також приєдналась о однієї з найкрутіших ініціатив фонду Сергія Притули, задонативши на «Народний байрактар» більш ніж півмільйона гривень.
  • Також ДІЛА активно надавала допомогу медикам, відповідаючи на запити медичних установ. Так, компанія придбала 2 VAC-апарати для прискорення загоєння ран в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню і набір рацій для парамедиків, які рятують життя на війні.
  • З початку війни кількість працівників компанії ДІЛА, які долучились до лав ЗСУ та сил територіальної оборони сягнуло 45 людей. Ми підтримуємо наших співробітників та інших військових на фронті, закуповуючи для них тепловізори, павер-бенки (сонячні батареї), рації та інше військове обладнання, а також беремо участь у ремонті військової техніки. Крім того, наші співробітники регулярно виїжджали у військові частини для проведення оперативних досліджень на визначення резус-фактору та групи крові.
     

Як і з перших днів війни, ДІЛА і сьогодні впроваджує ініціативи, направлені на допомогу військовим, а саме:

  1. З кожного замовлення ДІЛА перераховує 10 грн на допомогу ЗСУ. З першого дня війни компанією було надано допомоги більш ніж на 8 мільйонів гривень.
  2. Надаємо 50% знижку на дослідження військовим (ЗСУ; Сили територіальної оборони Збройних сил України, бійці Національної Гвардії України).
  3. Безкоштовно проводимо військовим визначення резус-фактору та групи крові.

Ми переможемо, бо ми – сильні духом. За нашими спинами століття визвольних воєн і тіні наших предків. Ми пишемо історію кров’ю синів української землі, крок за кроком перемагаючи ворога.

Віримо в ЗСУ, наближаємо Перемогу разом!

Завантажте наші додатки
для iOS та Android
Замовте виклик медсестри додому